TELEFON +47 51 58 15 00
1,000.00 NOK igjen til gratis frakt!
Totalt
0.00 NOK (mva inkl.)
Rabatter og frakt vil bli lagt til i handlekurven

Våre utvalgte produkter

Se alle produkter
Finest Voksen Tørrfôr- Laks
Små Biter
Velg størrelse:
Les mer Legg i kurven
Tilbud
Sea Jerky Tiddlers Hundesnacks
Velg størrelse:
Les mer Legg i kurven
Superior Valp Tørrfôr-
Små Biter
Velg størrelse:
Les mer Legg i kurven
Tilbud
Sea Jerky Skinny Strips
Velg størrelse:
Les mer Legg i kurven

  Hva er Fish4Dogs?

Fish4Dogs er allergivennlig og kornfritt hundefôr, og godbiter laget av fisk. Det er glutenfritt og fullpakket med naturlig forekommende omega-3, som er glimrende for pels, hud og ledd. Fish4Dogs godbiter er sunne og smakfulle med et lavt kaloriinnhold. Fisk – har en smak hunder elsker og er sunn supermat. Hunder, med sin høyt utviklede luktesans, elsker den sterke lukten av fisk. Fish4Dogs Finest-fôr er laget på vårt moderne produksjonsanlegg i Stavanger.


Les mer

Nyheter

19.06.2019
Torsdag 20. juni er siste dag av vårt sommertilbud på godbiter. 10% rabatt på alle godbiter i alle størrelser. Denne ukes tilbud er 10% rabatt på Finest Hvit Fisk hundefôr. Er du raskt ute kan du altså få rabatt på både hundefôr og godbiter på samme bestilling. 5% til oppdrettere i tillegg egen avtale. Se www.fish4dogs.no/hundefôr og www.fish4dogs.no/godbiter for hele utvalget.
18.06.2019
Er det noen der ute som har lyst på en valpepakke fra www.fish4dogs.no? Kommenter under så sender vi ut 5 valpepakker i slutten av uken.
17.06.2019
Fish4Dogs sin kundeservice på telefon tar sommerferie til 1. juli. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre. Vi er fortsatt tilgjengelig på e-post til office@fish4dogs.no og her på Facebook. www.fish4dogs.no/kundeservice.
Vil du vite mer?
Motta vårt nyhetsbrev!