TELEFON +47 51 58 15 00
1,000.00 NOK igjen til gratis frakt!
Totalt
0.00 NOK (mva inkl.)
Rabatter og frakt vil bli lagt til i handlekurven

Våre utvalgte produkter

Se alle produkter
Tilbud
Mackerel Morsels Coat - Skin - Joint
Velg størrelse:
Superior Valp Tørrfôr-
Små Biter
Velg størrelse:
Tilbud
Fiskekjeks
Velg størrelse:
Superior Voksen Tørrfôr
Store Biter
Velg størrelse:

  Hva er Fish4Dogs?

Fish4Dogs er allergivennlig og kornfritt hundefôr, og godbiter laget av fisk. Det er glutenfritt og fullpakket med naturlig forekommende omega-3, som er glimrende for pels, hud og ledd. Fish4Dogs godbiter er sunne og smakfulle med et lavt kaloriinnhold. Fisk – har en smak hunder elsker og er sunn supermat. Hunder, med sin høyt utviklede luktesans, elsker den sterke lukten av fisk. Fish4Dogs Finest-fôr er laget på vårt moderne produksjonsanlegg i Stavanger.


Les mer

Nyheter

14.02.2019
Nå kan du vinne 24kg hundefôr fra www.fish4dogs.no. Vi trekker ut en av bestillingene som er utført innen 20. februar. Vinneren får tilsendt sammen med sin opprinnelige bestilling 12kg Finest laks og 12kg Finest hvit fisk. Begge disse er proppfulle av Omega 3 fra marine kilder. Tilbakemeldingene fra våre kunder er ofte at hunden har fått en veldig blank og fin pels, vi tenker at dette speiler hundens indre. Hvis hunden har et sunt ytre sier det oss veldig mye som hundens helse generelt. Finest hvit fisk er et ypperlig fôr til hunder med inflammasjons problematikk både i hud og mage. Finest laks kan gis til hunder med behov for litt ekstra fettrik olje fra laks. Gi dem fisk og se forskjellen! Vinneren annonseres torsdag 21. februar. Bestill på www.fish4dogs.no/hundefor.
13.02.2019
Det nærmer seg vinterferie i store deler av landet, og mange skal ut på tur med eller uten ski på beina. Vi har nå 10% rabatt på alle godbiter, 5% til oppdrettere i tillegg til egen avtale. Slik at også de firbeinte kan få plass til noen godbiter i tursekken. Du finner hele utvalget på www.fish4dogs.no/godbiter.
11.02.2019
Husk siste frist i morgen tirsdag! 10% rabatt på hele nettbutikken til www.fish4dogs.no. 5% til oppdrettere i tillegg til egen avtale. Bestill på www.fish4dogs.no.
Vil du vite mer?
Motta vårt nyhetsbrev!