Endring av fish4dogs.no

Fish4Pets har hatt en stor økning av salgskanaler i det norske markedet de siste årene. Vi har derfor besluttet å omgjøre denne siden til en ren informasjonsside. Det er derfor ikke lenger mulig å handle direkte på fish4dogs.no. Det vil derimot fortsatt være mulig å få full oversikt over alle våre forhandlere i Norge, samt produktinformasjon. Les mer om hvor du kan kjøpe våre produkter på www.fish4dogs.no/forhandlere. For spørsmål og andre henvendelser ta kontakt med din lokale forhandler i butikk eller på nett.

Våre tidligere oppdrettere kan søke om ny oppdretteravtale hos vår distributør i Norge Morene produkter AS, da det ikke lenger vil være mulig å benytte seg av oppdretteravtale hos fish4dogs.no. Se hvilke butikker som tilbyr oppdretteravtale samt øvrige vilkår og betingelser hos Morene. For spørsmål og andre henvendelser vedrørende oppdretteravtale ta direkte kontakt med Morene Produkter AS.

Vi i Fish4Pets ønsker å takke alle våre trofaste kunder, og håper dere blir med på reisen videre via en av våre mange andre butikker og nettbutikker.